Támogatás

Ha tetszik amit csinálunk és támogatni szeretnél benne minket, akkor azt sokféleképpen megteheted. Nyújthatsz pénzügyi támogatást vagy segíthetsz nekünk abban, hogy másokhoz is eljussunk.

Szponzoráció

Szponzoriációért cserébe megjelenési lehetőséget biztosítunk kiadványainkban, internetes felületeinken vagy részesévé válhatsz egyes univerzumainknak.

önkéntesség

Nem csak olvasóként, hanem önkéntesként is csatlakozhatsz hozzánk. Szorgalmat, szakértelmed és a jó kapcsolataid segítségével magabiztosabban haladhatunk előre a közös úton.

Befektetés

Számos, befeketetésre alkalmas termékkel rendelkezünk, kis és nagybefeketők részére, hazai és külföldi megvalósítási lehetőséggel egyaránt.

közösségek

Online és hagyományos közösségek és klubok részére exkluzív egyedi tartalmat gyártunk, hogy még különlegesebb legyen az utazás a Sygnum Code univerzumokban.

tartalomszolgáltatók

Ha úgy ítéled meg, hogy látogatóid, követőid értékelnék tartalmainkat, akkor keress meg minket és működjünk együtt.

kiadók

Ha kiadóként szeretnéd gondozni valamelyik univerzumunk fejlődését és publikációját, akkor várjuk jelentkezésedet.

ügynökségek

Ha rendelkezel eléréssel olyan hazai vagy külföldi piachoz, ahol népszerűek lennének alkotásaink, akkor a mi emberünk vagy!

Vállalatok

Mit gondolsz, jót tenne a vállalatod imidzsének ha valamely univerzumunk egyik főszereplőjévé válna? A szokásos bor és toll helyett ajándékozz egyedi gyártású novellás füzetet!